Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بررسی نرخ‌ها در این بازار نشان می‌دهد یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی سری اینستاویو مدل MDI۷۶۵DB با قیمتی بین ۲۴۵ تا ۲۴۹.۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: 

یخچال فریزر ۱۲۳ میلیونی در بازار تهران/ جدول

در جایگاه بعدی یخچال فریزر ساید بای ساید سری Next-P ال جی مدل MDP۸۶۰DB است که قیمتی بین ۲۰۱ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان تا ۲۳۵ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازار یخچال ساید بای ساید سامسونگ مدل ROMANO با قیمتی از ۱۵۱ تا ۱۵۱ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی MDN۷۷۰LB قیمتی بین ۱۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۱۲۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دارد.

ارزان‌ترین محصولات این لیست ساید بای ساید سامسونگ مدل SAMSUNG G۲۶ PN با قیمت ۷۹.۵ میلیون تومان و یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی j۳۴ با قیمت ۸۴.۵ تا ۱۰۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان هستند.

نام و مدل

قیمت

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی سری اینستاویو مدل MDI۷۶۵DB

از ۲۴۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۲۴۹,۸۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید سری Next-P ال جی مدل MDP۸۶۰DB

از ۲۰۱,۸۸۰,۰۰۰ تا ۲۳۵,۱۵۰,۰۰۰ تومان

یخچال ساید بای ساید سامسونگ مدل ROMANO

از ۱۵۱,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۵۱,۸۸۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی MDN۷۷۰LB

از ۱۱۸,۴۰۰,۰۰۰ تا ۱۲۲,۹۰۰,۰۰۰ تومان

ساید بای ساید ۳۴ فوت ال جی مدل MDN۷۶SS

از ۱۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۶۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی سفید. مدل InstaView SXI۵۵۵NW

۱۰۱,۷۶۴,۰۰۰ تومان

ساید بای ساید ۳۴ فوت سامسونگ مدل FSR۱۲W

از ۹۹,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال و فریزر سامسونگ مدل FSR۱۲

از ۹۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۱۱,۳۸۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی X۳۳۴

از ۹۲,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۱۰,۹۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال و فریزر ساید بای ساید ال جی مدل SXB۵۵۰

از ۹۱,۵۲۰,۰۰۰ تا ۹۹,۸۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی MDN۷۳NS استیل

از ۹۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۹۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی MDN۷۳GS

از ۸۷,۹۰۰,۰۰۰ تا ۱۰۹,۶۵۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید سامسونگ G۲۶PN

۸۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی j۳۴

از ۸۴,۵۰۰,۰۰۰ تا ۱۰۷,۹۰۰,۰۰۰ تومان

ساید بای ساید سامسونگ مدل SAMSUNG G۲۶ PN

۷۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 1611357

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی کالای خانگی گرانی ساید بای ساید سامسونگ مدل ۹۰۰ ۰۰۰ تومان هزار تومان ۰۰۰ ۰۰۰ ال جی مدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید